Cauta:
  News  Agricultura  


mediu  Help Save the Planet mediu

Dupont, care continua sa faca brichete si pixuri in Franta, la poalele Mont Blanc , pe lacul Annecy, cel mai curat lac din Europa. S. T. Pentru fiecare bricheta miniJet "Help Save the Planet" vanduta, S. T. Aceasta bricheta miniJet este albastra, facand referire la planeta, si poarta un mesaj simbolic: "in buzunar, nu in cos".

Plasticul reprezinta una dintre cele mai grave surse de poluare din lume. Echipa Brands International promoveaza si distribuie aceste produse de lux in Bucuresti si in cele mai mari orase din tara.

.

Anul acesta, S. T. In zilele noastre, comportamentul uman a evoluat si utilizarea brichetelor de unica folosinta a devenit atat de raspandita incat, in fiecare an, cel putin 8 miliarde de brichete nereciclabile din plastic contribuie la poluarea planetei noastre Dupont si-a construit succesul pe termen lung prin dezvoltarea durabila care se bazeaza pe inovatie, angajament si transmitere, din generatie in generatie, a expertizei sale.

Cei care doresc sa sprijine aceasta initiativa, pot face donatii la Fondation de France la www. fondationdefrance. org.

Pentru mai multe detalii, va rugam contactati :
Mihaela Scaunasu
Marketing Manager
Brands International
0741 222 596
mihaela. scaunasu@brandsinternational. ro

Brands International este unicul importator si distribuitor in Romania al marcilor Nespresso, S. T. Dupont si Habanos. Dupont a lansat campania Help Save the Planet, prin care sprijina un program educational de mediu, condus de Fondation de France. O bricheta din plastic, de unica folosinta, are nevoie de un secol pentru a se descompune in natura!

Timp de 138 de ani, calitatea si fiabilitatea au fost valorile fundamentale ale marcii S. T. Dupont va dona 10 € la Fondation de France.

 
mediu mediu

Articole 'populare'


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIU - 2019 - reportaj.com